Menu
Reizen

Oregon deel 1

Afgelopen zomer reisde we met onze zoontjes naar de staat Oregon. Een vriend van ons woont er tijdelijk voor 2 jaar. Natuurlijk wilde wij wel even op bezoek komen en de stad Portland waar hij woont.

Onze vriend kwam ons op het vliegveld van Portland ophalen en de eerste 2 nachten bleven we bij hem in zijn appartement midden in Portland logeren. Super fijn natuurlijk! De eerste dagen hebben we wel flink last gehad van een jetlag. Bij mij was het zelfs zo erg dat ik de kinderen naar bed bracht en ik gewoon om viel van de slaap. Zo erg was mijn jetlag nog nooit geweest.

Good design is making something intelligible and memorable.
Great design is making something memorable and meaningful.

De eerste dagen hebben we de stad Portland verkend. Onze eerste indruk, geen bijzonder mooie stad maar genoeg mooie straatjes om te ontdekken en de sfeer voelt erg goed. Twee dagen is natuurlijk ook veel te kort om een stad te ontdekken. Daar heb je minstens een jaar voor nodig.

No Comments

    Leave a Reply