Menu
Create Custom Side Menus
Gewoon doen!
Fotografie, madiva-creations, dancinginthekitchen, illustratie, tekeningen, micron, Helmond, trouwkaarten, docent, beeldende vorming, geboortekaartjes, botanicalflowers
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,side_menu_slide_with_content,width_470, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Gewoon doen!

Gewoon doen!

Afgelopen week las ik het boek ‘Show Your Work’ van auteur Austin Kleon. Bekend van zijn bestseller ‘Steal like an artist’. In dit boek verteld hij hoe je op 10 verschillende manieren je creativiteit met de wereld kunt delen en hoe het je een eventuele meerwaarde kan geven. Een inspirerend boek waarin voor mij mijn denken over delen van je werk een andere inslag kreeg.

Waarom niet delen? Wat houdt mij tegen om mijn tekeningen en andere creaties te delen?

Met deze vraag in mijn hoofd kocht ik dus dit boekje. En ja ik kreeg een antwoord. Meer dan alleen een antwoord.

De 10 manier waarover Austin schrijft ga ik hier niet delen want ik stel voor  , heb jij ook die vraag ga dan het boek ook lezen.

Wel een van de conclusies die ik eruit haalde is  ‘Gewoon doen!’ Delen dus. En niet alleen je eindwerk dus je product. Nee, juist ook stukjes van je proces laten zien. Dus ook waar haal je je inspiratie vandaan? Mijn inspiratiebronnen. Waarom zou je je werk verstoppen in je tekenmappen ergens in een donkere kast.

https://www.youtube.com/watch?v=0NUuidxfink

Voor mij een mooi begin om weer een blog te starten. Ik laat jullie zien wat mij inspireert, mijn teken- en schilderprocessen, welke kunstwerken mij inspireren!

Move before you ready!

Mijn blog is qua lay-out nog niet ready. Maar hey hoe belangrijk is dat? Dat komt vanzelf!